UVJETI KUPNJE

OPĆENITO

Internetska stranica www.okusiimirisijuga.com u vlasništvu je Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Ivan Mataga, Zagrebačka 23/2, 20355 Opuzen.

Sukladno uvjetima kupnje, kupac može biti svaka fizička ili pravna osoba koja naruči najmanje jedan proizvod, unese tražene podatke i plati naručeni proizvod putem internet stranice  www.okusiimirisijuga.com . Primateljem se smatra osoba kojoj se proizvod isporučuje, neovisno o kupcu. Ako su u podacima o kupcu uneseni podaci o pravnoj osobi, kupcem se smatra pravna osoba, a fizička osoba čiji su podaci uneseni smatra se ovlaštenom osobom kupca – pravne osobe.

Kupac je odgovoran za točnost svih upisanih podataka.

Isporučitelj naručenih proizvoda je OPG Ivan Mataga, Zagrebačka 23/2, 20355 Opuzen.

Prihvaćanjem Uvjeta prodaje kupac mora biti punoljetna i poslovno sposobna osoba. Kupac je odgovoran za točnost i potpunost podataka upisanih prilikom registracije. U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, skrećemo Vam pozornost da maloljetne i potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, te to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici. Djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Uz proizvode koji se nalaze u web katalogu nastojimo dati što precizniji opis i sliku proizvoda, no unatoč tome, ne preuzimamo odgovornost za točnost navedenih podataka. U slučaju nezadovoljstva kupljenom robom svaki kupac ima (bez navođenja posebnog razloga) pravo na reklamaciju i povrat sredstava sukladno Zakonu o zaštiti potrošača.

Pristup na internetske stranice www.okusiimirisijuga.com. ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja te u slučajevima nepredviđenih okolnosti koje su izvan kontrole Prodavatelja, koje će Prodavatelj nastojati otkloniti u najkraćem mogućem roku.

CIJENE

Sve cijene na stranicama web trgovine www.okusiimirisijuga.com su, ovisno o odabiru kupca, izražene u hrvatskim kunama (HRK) i eurima (EUR). Cijena dostave uračunata je u cijenu proizvoda. OPG Ivan Mataga zadržava pravo izmjene cijena bez prethodnih najava.

NARUDŽBA I PLAĆANJE

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija i popunjavanjem elektronskog formulara. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe.

Svi proizvodi ponuđeni u našoj web trgovini mogu se naručiti i telefonom na broj 0038599 810 7796  i  e-mailom: info@okusiimirisijuga.com.

Plaćanje proizvoda moguće je pouzećem, uplatom na račun (putem e-bankarstva ili općom uplatnicom).

Ukoliko kupac ne dobije obavijest da je ugovor sklopljen nakon završenog procesa naručivanja sugerira se provjeriti:

– Da li je poruka u Junk/Spam folderu

 – Da li je mailbox pun

Ako je uplata uredno izvršena i vidljiva na računu Prodavatelja, Prodavatelj će pristupiti isporuci naručenih proizvoda.

Naručeni proizvodi isporučuju se na cijelo područje Republike Hrvatske, Slovenije, Austrije i Njemačke.

U slučaju plaćanja e-bankingom i općom uplatnicom, troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.

DOSTAVA PROIZVODA

Cijena dostave proizvoda uključena je u cijenu proizvoda. Dostava se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi.

POVRAT / REKLAMACIJA

Sve reklamacije vezane za kupljenu robu ili postupanje naših prodajnih operatera, nezadovoljstvo, pokude, ali i pohvale, primamo isključivo u pisanom obliku, poštom na adresu „OPG Ivan Mataga, Zagrebačka 23/2, 20355 Opuzen“ ili e-poštom na adresu info@okusiimirisijuga.com.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI:

OPG Ivan Mataga obavezuje se štititi osobne podatke kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Više o zastiti privatnosti pročitajte na našoj stranici “Izjava privatnost”.

 
 
 
Scroll Up